lovelynews
Navigations


Sziasztok. Az oldal a Vámpírnaplók c. sorozattal foglalkozik, bár ez az oldal inkább ien fórum témájú. Minden ismertetőt megtaláltok, amit eddig felraktunk, de már egy másfajta oldalt láthattok. A szerkesztők: maszat és sakal. Az oldal nem áll semilyen kapcsolatban a vámpírnaplókhoz, max. rajongói stílusban. Egy kis ismertető: A sorozat 2009-ben indult el. Valószínüleg sokan úgy ismerték meg, hogy az RTL csatorna vetítette le az első részt június 26-án. Később már az egész magyarország sőt az egész világ rajongott érte. Azthiszem ennyi elég is :)


¤¤ Főoldal - régi hírek ¤ Guest book ¤ Média ¤ Könyvajánló ¤ További kedvenceim ¤ Interaktív - Érdekes témák ¤¤

TVD:
¤¤ Évadok ¤ Könyvek ¤ Szereplők/Karakterek ¤ Magyarhangok ¤ Autogramm címkék ¤ E-book ¤ Extras ¤ Rajongói sarok ¤¤ 

TÁRSSZERKESZTŐKETKERESÜNK

 
Cserék

Top affies:
*elena-diaries*hollywoodisztárok*diamond-hq*candiceaccola901
Elite:

¤ Grimm ¤

Társoldalak:


Feltételek/Lekerültem

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2011-12-23
 

Részismertetők

Teen Wolf 1.01
Cím: Pilot (Wolf Moon)
Mikor: USA - 2011.06.05.

Ismertető: A történet egy fiatal lacrosse játékos, Scott McCall-al köré épül, akinek életét örökké megváltoztatja egy harapás. Egy éjszaka az erdőbe vándorol egy hullát keresve, amikor megtámadja egy vérfarkas.
A támadást megússza egy harapással, azonban később felfedez magában némi változást. Azért küzd, hogy megtudja, ki ő, és mi válhat belőle. Megpróbálja kontrollálni vágyait, de attól fél, megakadályozzák ebben.

Teen Wolf 1.02
Cím: Second Chance At First Line
Mikor: USA - 2011.06.06.

Ismertető: Most hogy tudatában van annak hogy vérfarkas, Scott-nak számolnia kell a vadászokkal akik el akarják őt kapni, egy másik vérfarkassal,  Derek Hale-el és a nyomással ami a mostani tini életére nehezedik. Mindeközben megpróbája kitalálni hogyan játssza élete első lacrosse meccsét és hogyan kaphatna egy második esélyt Allison-tól egy randira.

Teen Wolf 1.03
Cím: Pack Mentality
Mikor: USA - 2011.06.13.

Ismertető: Scott izgatottan várja első randiját Allisonnal, amíg az nem válik időközben egy idegesítő dupla randivá Lydia-val és Jackson-al. Mindeközben egy misztikus állat támadás következtében, Stiles apját Sheriff Stilinskit riajsztják.
Teen Wolf 1.04
Cím: Magic Bullet
Mikor: USA - 2011.06.20.

Ismertető: Új vadász érkezik a városba, aki Derek életét veszélyezteti és arra kényszerül, hogy szövetségbe lépjen Scottal és Stiles-al. Mindeközben Scott megpróbálja túlélni  a vacsorát Allison apjával.
Teen Wolf 1.05
Cím: The Tell
Mikor: USA - 2011.07.27.

Ismertető: Egy újabb állattámadás történik belevonva Lydiat és Jacksont, ami további kérdéseket vet fel a vadon élő állatokról. Időközben Scott és Allison kihagyja a sulit, Dereknek pedig egyedül kell megküzdenie a vérfarkas vadászok ellen.
Teen Wolf 1.06
Cím: Heart Monitor
Mikor: USA - 2011.07.04.

Ismertető: Scott megpróbálja irányítani az átalakulását így még több időt tölthet Allison-al. Derek továbbra is arra törekszik, hogy Scott szövetségese legyen.
Teen Wolf 1.07
Cím: Night School
Mikor: USA - 2011.07.11.

Ismertető: A banda a középiskolában reked egész éjszakára, kitéve magukat egy fenyegető vérfarkas támadásnak, aki megpróbál mindenáron bejutni.
Teen Wolf 1.08
Cím: Lunatic
Mikor: USA - 2011.07.18.

Ismertető: Derek Sheriff Stilinski elől próbál menekülni, miközben Scott átvészeli élete második teliholdját vérfarkasként Stiles segítségével. Jackson kihasználja a fellépő bonyodalmakat.
Teen Wolf 1.09
Cím: Wolfs Bane
Mikor: USA - 2011.07.25.,

Ismertető: Jackson veszélybe sodorja Scott-ot, Allison pedig elkezdi kérdőre vonni családját furcsa viselkedésük miatt.
Teen Wolf 1.10
Cím: Co-Captain
Mikor: USA - 2011.08.01.

Ismertető: Scott meg akaja védeni az embereket, akiket szeret, beleértve Allisont is, aki követni kezdi a családi történetéről előbukkanó nyomokat. Mindeközben Stiles közelebb kerül a megoldáshoz ami Derek rejtélyes családját övezi.
Teen Wolf 1.11
Cím: Formality
Mikor: USA – 2011.08.08.

Ismertető: Kate Argent a pincéjükben kínozza Dereket, majd megmutatja őt Allisonnak is. A lány egészen jól kezeli, de természetesen kiagad. Scottnak az edző megtiltja, hogy elmenjen a bálba. Megfenyegeti, hogy ha megy kiteszi a csapatból. Scott ezért Jacksont kéri meg, hogy vigye el Allisont a bálba. Titokban ő is elmegy, hogy vigyázhasson barátaira (amire szükség is lesz, de komoly következményekkel jár)  és mikor az edző észreveszi cselhez kell folyamodnia. Stiles eközben Lydiának udvarol.
Teen Wolf 1.12
Cím: Code Breaker
Mikor: USA – 2011.08.15.

Ismertető: Miután Allison meglátta Scottot vérfarkasként édesapja, hogy megvédje visszaküldi Kate nénivel Washingtonba. Stiles meggyőzi Petert (az alfa), hogy kímélje meg Lydia életét. Cserébe meg kellett keresnie Dereket. Közben Kate nem viszi el Allsiont, sőt felfegyverezve térnek vissza a céllal, hogy megöljék a vérfarkasokat.
 

 

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?